Suunnittelutoimisto K. Kellokoski

Omannäköisen kodin lähtökohdaksi tarvitaan hyväksi koettuja ja aikaa seuraavia ratkaisuja. Tervetuloa tutustumaan laajennettuun Jetta-Talo-mallistoon. Valitse mieleisesi talomalli oman kotisi suunnittelun perustaksi.

TALOMYYNTI

 • Edustamme Jetta-Taloa ja tarjoamme Jetta-Talon talopaketteja yksilöllisin ja laadukkain ratkaisuin. Suunnittelupalvelumme on jo 25 vuoden ajan suunnitellut taloja eri puolille Suomea. Voimme myös suunnitella asiakkaan toiveiden mukaisen kodin 25 vuoden kokemuksella.

  Voimme tarjota Jetta-Taloja myös Muuttovalmis -toimitussisällöllä, jolloin oman kodin rakentaminen on entistä helpompaa. Kun oman kodin rakentaminen alkaa olla ajankohtaista, ota yhteyttä!

SUUNNITTELUPALVELUT

 • Monesti talon suunnittelun pohjana on yksi tai useampia Jetta-Talon vakiomalleja, joihin suunnittelijamme tekevät muutoksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tonttikin voi asettaa erityisvaatimuksia talolle. Suunnittelijamme pyrkivät aina käymään tontilla mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen luonnosten tekemistä. Näin saadaan mahdollisimman hyvin ympäristöönsä sopiva talo. Teemme kotiasi varten tarvittaessa arkkitehtuurisuunnittelua, kustannuslaskentaa, rakennustyön valvontaa, rakennuslupakuvia, kiintokalustesuunnittelua sekä kolmiulotteisia luonnoskuvia niin rakennuksista kuin keittiöistä.

  Suunnittelupalvelumme toimii talopakettimyynnin ohella myös erillisenä palveluna. Ratkaisuissa ja yksityiskohdissa on ajateltava esimerkiksi asumisturvallisuutta, terveellisyyttä, pitkäaikaisuutta ja rakennuskustannuksia. Huolella suunniteltu talo syntyy osaavan suunnittelijan käsistä. Meillä on myös jatkorakentamiseen yhteistyökumppaneita, joilla on useiden vuosien kokemus rakentamisesta. Autamme elämäsi rakennustyössä!

PROJEKTINJOHTO

 • Suunnittelutoimisto K Kellokoski tarjoaa kokonaisvaltaista pääsuunnittelua rakennusprojekteihin Tampereella ja Pirkanmaalla. Yrityksemme asiakaskunta on kotitalouksia, yksityisiä rakentajia ja rakennuttajia. Jetta-Talo kohteissa toimimme yleensä pääsuunnittelijana.

  PÄÄSUUNNITTELIJA VASTAA ERIKOISSUUNNITELMIEN YHTEENSOPIVUUDESTA

  Rakennusprojektissa pääsuunnittelija nimetään aikaisessa vaiheessa, jo rakennuslupaa haettaessa. Pääsuunnittelija valvoo suunnittelun yleistä laatutasoa ja vastaa siitä, että eri suunnitelmat (esimerkiksi arkkitehti- ja rakennekuvat sekä sähkö- ja LVI-kuvat) ovat yhteensopivia ja toteuttamiskelpoisia. Näin varmistutaan eri työvaiheiden ja urakoiden sujuvasta toteutumisesta, joten asiantunteva pääsuunnittelija voi osaltaan vaikuttaa rakennusprojektin kustannustehokkaasta ja ajantasaisesta läpiviennistä.

  VASTAAVA MESTARIN PALVELUT

  Vastaavan mestarin eli vastaavan työnjohtajan vastuulla on rakennustöiden laadun ja oikeaoppisuuden valvonta. Vastaava mestari valvoo, että työt tehdään rakentamismääräysten ja rakennusluvan edellyttämillä tavoilla, ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin mikäli rakennustöissä tai rakennusmääräysten noudattamisessa havaitaan virheitä tai puutteita

  RAKENNUSLUVAN HAKEMINEN

  Rakennusluvan hankkiminen on kuukausien prosessi, jonka sujuvaan läpivientiin kannattaa ehdottomasti kysyä ammattilaisen apua. Suunnittelutoimisto K Kellokoski tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut rakennusluvan hankkimiseen ja rakennuslupa-asiakirjojen laatimiseen Tampereella ja Pirkanmaalla Rakennuslupaprosessissa rakennuttajan pitää ottaa huomioon kymmeniä ja jopa satoja lupaan vaikuttavia asioita ja omata tuntemusta erilaisista rakennussäädöksistä ja kunnan byrokratiasta. Lupaa haettaessa on hyvä olla perillä myös yleisesti koko lupaprosessin etenemisestä ja tulossa olevista vaiheista, jotta sen läpivienti olisi mahdollisimman nopeaa.

  RAKENNUSLUPA KUNTOON SUJUVASTI

  Suunnittelutoimisto K Kellokoski suorittaa pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kanssa myös LVI-suunnittelua ja sähkösuunnittelua.

  LVI-SUUNNITTELU

  Tämä kattaa niin lämmitys-, käyttövesi- ja viemärijärjestelmät kuin myös ilmanvaihdon. LVI-suunnittelulla voidaankin tuoda säästöjä ja mukavuutta asumiseen mm. valitsemalla kotiisi ja käyttöösi parhaiten sopivat vesikalusteet sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät.

  SÄHKÖSUUNNITTELU

  Nykyaikana sähkösuunnittelu jos mikä on asiakaslähtöistä suunnittelua, sillä esimeriksi valojen, sähköpistokkeiden ja katkaisimien sijainti on asumismukavuuden kannalta keskeisen tärkeää. Osaava sähkösuunnittelija suosittelee kotiisi myös parhaiten sopivia turva- ja hälytysjärjestelmiä.

  RAKENNUTTAMISPALVELU

  Rakennuttamispalvelussa hanke jaetaan työkokonaisuuksiin, jotka kilpailutetaan erikseen suunnittelu- ja hankinta-aikataulun mukaisesti. Näin menetellen työt voidaan käynnistää työmaalla samanaikaisesti suunnittelun etenemisen kanssa. Kustannukset minimoidaan ja hankinnat tehdään suoraan ilman välikäsiä ko. alaan erikoistuneen toimittajan kanssa. Tilaajan vaikutusmahdollisuudet suunnitteluratkaisuihin ja hankintoihin säilyvät rakennusvaiheessakin.

KIINTOKALUSTEET

 • Meiltä saat myös Ameliakeittiön kiintokalusteet optiona Jettatalo -toimitukseen.

  Amelia-Keittiöt Oy on perheyritys, jonka henkilökunnalla on korkean motivaation lisäksi vuosikymmenten kokemus alalta. Tehtaamme sijaitsee Isojoella, satakunnan kupeessa. Tehtaalla on myös nykyaikaiset näyttelytilat joihin olet tervetullut tutustumaan! Meiltä saat aidon palvelun. Emme unohda asiakasta kauppojen jälkeen, vaan teemme tuloksemme pitkillä asiakassuhteilla, emme yksittäisistä kaupoista.

  Kokeile myös ilmaista suunnitteluohjelmaa, jolla voit suunnitella oman unelmasi! Käyttäjäystävällisellä työkalulla voit suunnitella oman keittiösi ja nähdä sen kolmiulotteisesti.